SERVICIILE
TRANSBORDEIANU SRL

SERVICII

Oferim asistență juridică de specialitate inclusiv întocmire de acte juridice în domeniul transportului rutier, dreptului administrativ și dreptului internațional privat. Oferim informații gratuit pentru documentele necesare călătoriei în Europa.
Oferim servicii de transport persoane internațional, transport colete, transport autovehicule pe platformă, servicii de RENT A CAR și transfer de la aeroport la adresa de domiciliu.

Pentru transport de persoane, colete și autovehicule pe platformă internațional oferim plecări săptămânale din România în zilele de LUNI, MARȚI, MIERCURI și JOI spre orice țară din Europa (cu precădere în Austria, Germania și Elveția), iar retur din orice țară din Europa (cu precădere din Austria, Germania și Elveția) în zilele de MARȚI, MIERCURI, JOI și VINERI! Pentru grupuri de la 4 la 7-8 persoane efectuăm transport la adresă oriunde în Europa, precum și în țări ca Republica Moldova, Ucraina, Belarus și Rusia.

Cursele noastre se efectuează cu microbuz marca MERCEDES-BENZ VITO TOURER 8+1 model 2017, dotat cu navigatie, aer condiționat, scaune pasageri confort rabatabile astfel, timpul petrecut pe drum spre destinația dorită fiind mult mai scurt și în confort deplin. Oferim clienților noștrii care călătoresc împreună cu copiii de sub 5 ani discaunt la achiziționarea biletului de călătorie + scaune dotate cu ISOFIX în microbuz.

OFERIM servicii V.I.P. pentru clienții nostri cu șoferi profesioniști pregătiți în acest sens.

IMPORTANT

Pentru orice serviciu ales prețurile se negociază în funcție de distanță, iar pentru grupuri organizate oferim discount.
Pentru mai multe detalii nu ezitați să ne contactați.